Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Pastrmka u vinu

Pastrmka u vinu

(0)
65 Min
Srednje
Kupi sada
Kako biste spremili ukusnu ribu potrebno je malo veštine i znanja, stoga najbolje da pratite naš recept i uživate u ovom nedeljnom ručku.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
Pastrmka
3  sup. Kašike
Suncokretovo Ulje
10  g
Brašno
1 
Pomorandže
300  ml
Belo vino
1  g
C mleveni crni biber
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
7.7 g
Energija
293.1 kcal
Masti
15.5 g
Belančevina
17 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

65 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Svežu pastrmku očistiti i oprati.
  • Korak 2

    5 Min
    Posolite je i stavite u sud, pa nalijte vino da ogrezne.
  • Korak 3

    5 Min
    Izmešajte ulje i brašno, pa nalijte u vatrostalni sud.
  • Korak 4

    5 Min
    Stavite ribu u vatrostalni sud, pa prelijte uljem.
  • Korak 5

    40 Min
    Pecite u zagrejanoj rerni do 40 minuta. Ukrasite narandžom.
Pastrmka u vinu

Korak 1 od 5

Sastojci: Pastrmka

Svežu pastrmku očistiti i oprati.

Pastrmka u vinu

Korak 2 od 5

Korak  2
Sastojci: Belo vino

Posolite je i stavite u sud, pa nalijte vino da ogrezne.

Pastrmka u vinu

Korak 3 od 5

Korak  3
Sastojci: Brašno, Ulje suncokreta

Izmešajte ulje i brašno, pa nalijte u vatrostalni sud.

Pastrmka u vinu

Korak 4 od 5

Korak  4
Sastojci: Pastrmka, Ulje suncokreta

Stavite ribu u vatrostalni sud, pa prelijte uljem.

Pastrmka u vinu

Korak 5 od 5

Korak  5
Sastojci: Pomorandže

Pecite u zagrejanoj rerni do 40 minuta. Ukrasite narandžom.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
3 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Dinstana jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Lako
  • Lokalna kuhinja
  • Morski plodovi
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Ostalo
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Riba
  • Romantično veče
  • Ručak
  • Set obroka
  • Večera
  • Zima

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Pastrmka iz rerne sa vrganjima

    Pastrmka iz rerne sa vrganjima

    541 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja